Modul optim de a obține un corp sănătos și o sănătate remarcabilă

Suntem aici mereu să vă ajutăm


Andrada Butiurca

Butiurcă Andrada este licențiată în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, din anul 2013, programul de studii balneofiziokinetoterapie și recuperare.

În anul 2015, a finalizat programul de masterat Terapie fizică și reabilitare funcțională al aceleiași universități.

Educația profesională și-a continuat-o prin absolvirea Masterului de Posturologie Clinică și a cursurilor de specializare Medical Taping Concept, Terapia Trigger Points, Fasciq, Articulația Temporo Mandibulară, Tehnici de Reechilibrare Posturală, Anatomie Funcțională și testare musculară, Terapia Craniosacrală Fascială, Stretching Global Activ, Medical Screening și Diagnostic Diferențiat, Terapia 3D a scoliozei.Rotariu Paul

Rotariu Paul este de licențiat in cadrul Universității "BABEȘ-BOLYAI "din Cluj-Napoca, facultatea de educație fizică și sport, din anul 2018, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială

În anul 2021, a finalizat studiile de master la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ,,George Emil Palade” din Târgu-Mureș, programul de studii universitare de masterat fiind Terapie fizică și reabilitare funcțională.

Educația profesională și-a continuat-o prin absolvirea cursurilor de specializare Medical Taping Concept, Trigger Points și cursul Fasciq.Eftene Ana Victoria

Eftene Ana Victoria este de licențiată în cadrul Universității de Vest din Timișoara, kinetoterapie și motricitate specială, din anul 2018, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială.

În anul 2020, a finalizat studiile de master al aceleiași universități, programul universitar de masterat fiind Terapie fizică și reabilitare funcțională.

Educația profesională și-a continuat-o prin absolvirea cursurilor de specializare Medical Taping Concept, Trigger Points , Trigger Point Advance și cursul Fasciq.

Pacienții despre noi:O echipă de adevărați profesioniști! Dedicați, joviali,amabili! Nu am mai întâlnit asemenea OAMENI!Apelați cu încredere la serviciile lor, cu siguranță veți fi mulțumiți!


Timea Szilagyi


Andrada și George sunt niște profesioniști desăvârșiti în ceea ce fac ! Recuperarea nu e ușoară , însă mulțumită metodelor moderne de terapie aplicate, și a implicării, rezultatele nu au întârziat să apară! Recomand cu căldură!


Ema Ado


Aparatura de ultima generatie! Personal foarte amabil si calificat!! Mediu curat!! Aveti parte de toate facilitățile pentru a beneficia de un serviciu eficient si de calitate!!


Botoșer Ciprian


Fotbalul este ceea ce am făcut tot timpul cu plăcere și pasiune, iar în urma unui joc alături de prieteni musculatura a cedat. După efectuarea unei ecografii am fost diagnosticat cu ruptură musculară de 7 centimetri pe mușchiul biceps femural. Respectând indicațiile Andradei am reușit sa ma recuperez foarte repede, pe aceasta cale vreau sa mulțumesc si întreg colectivului pentru tratamentul acordat!


Romulus Miclea


Recomand cu incredere KineticSoft.O echipa de profesionisti care da totul pentru binele pacientului.Dupa doar cateva sedinte durerea mea de spate a i ceput sa se amelioreze.Apelati cu incredere.Multumesc mult Andrada si echipa!


Marius Polo