Suntem Adina, Crina și Sorina

practica noastră în Kangoo Jumps depășește 12 ani de experiență. Adina Ința este un instructor internațional încă de la început, iar noi, Crina și Sorina, am devenit instructori în 2023 pentru a aduce o valoare adăugată comunității din Reghin. De-a lungul celor 12 ani, am participat la numeroase evenimente în alte orașe din țară, dar am visat mereu să organizăm unul și în orașul nostru natal. Acest vis s-a concretizat în anul 2021, când am realizat un eveniment amplu: "Euforie pe Ghete", o experiență pe care am continuat-o și în 2022 și 2023 cu sprijinul Primăriei Municipiului Reghin. Ne dorim să transformăm acest eveniment într-o tradiție anuală, programată în prima sâmbătă a lunii octombrie. Încântarea și, mai ales, îmbunătățirea stării de sănătate a participanților ne-au motivat să înființăm Asociația Kangoo Club Reghin. Această asociație ne oferă stabilitate și ne ajută să depășim eventualele dificultăți financiare pe care le-am putea întâmpina în organizarea evenimentelor.

Începând cu anul 2022, am extins organizarea evenimentelor noastre și în Târgu-Mureș, beneficiind de sprijinul Consiliului Județean Mureș. Sub numele de Kangoo Jumps Summer Challenge, acest eveniment reprezintă o oportunitate nouă și entuziasmantă de a aduce comunitățile împreună și de a promova sănătatea și activitatea fizică.

NE POŢI SUSŢINE GRATUIT ACTIVITATEA

Din anul 2024, schimbările legislative au adus modificări în ceea ce privește sponsorizarea asociațiilor, îngreunând procesul, însă fără a-l face imposibil. Noua lege nu interzice sponsorizarea, ci o reglementează mai strict, permițând-o doar pentru anumite categorii de societăți. Cu toate acestea, sponsorizările pot fi în continuare realizate și înregistrate ca și cheltuieli.

Asociația noastră, Kangoo Club Reghin, este înregistrată oficial, iar numărul deciziei de înregistrare în registrul entităților de cult este 302625079/06.12.2021.

În afară de firme, și tu ca persoană fizică ai posibilitatea să ne susții în fiecare an până la data de 25 mai, redirecționând până la 3,5% din impozitul pe venit realizat în anul precedent. Poți completa acest chestionar online pentru redirecționarea sumei aici: https://redirectioneaza.ro/asociatia-kangoo-club-reghin. Dacă nu ai timp să-l depui personal, ne poți trimite documentul completat pe e-mail la adresa: kangooclubreghin@kangooclubreghin.ro, iar noi ne vom ocupa de depunerea acestuia în numele tău.

Îți mulțumim că ne ajuți să continuăm să organizăm evenimente și să aducem bucurie în comunitate.