DE CE NOI?


AVEM MULTĂ EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIU


CITEȘTE MAI MULT


EVENIMENTE LA CARE AM PARTICIPAT

peste 100

NUMĂR DE CLIENȚI LUNAR

peste 30

REZULTATE

garantate

FĂ ANTRENAMENTUL KANGOO JUMPS, MĂNÂNCĂ ECHILIBRAT ȘI REPETĂ

În orice antrenament sportiv alimentația joacă un rol important

Este foarte important să facem mișcare de trei ori pe săptămână și să mâncăm echilibrat. Dacă dorim să avem rezultate vizibile nu este suficient să facem doar mișcare: bem apă și reducem treptat alimentele care știm că favorizează îngrășarea, iar în timp prin obișnuiță reușim să le înlocuim cu altele mai sănătoase.


DESPRE NOI

ANTRENAMENTUL 
CU UN INSTRUCTOR AUTORIZAT ESTE FOARTE IMPORTANT

În KANGOO JUMPS este important ca antrenamentul să fie realizat cu un instructor autorizat și cu ghete originale kangoo jumps. Rolul instructorului este de a iniția cursantii în tainele Kangoo Jumps, de a cunoaște kilogramele și numărul la papuc, pentru a-i oferi (asambla) gheata corespunzătoare nevoilor lor (arcurile și tălpile se schimbă în funcție de greutate), de a-i învăța poziția de bază, pașii de bază urmați de pașii de legătură, pentru ca după aceea să poată să-i lege în coregrafii simple.

COOPERARE


Este foarte important să facem mișcare de trei ori pe săptămână, să mâncăm echilibrat, să ne hidratăm corespunzător  și să  avem un somn odihnitor!

Pentru rezultate vizibile pe termen lung, e nevoie de o schimbare, e nevoie să ieși din zona ta de confort si să alegi SĂNĂTATEA, iar eu pot veni în sprijinul tău. Fii deschisă spre schimbare, fii sinceră și împreună vom reuși să ajungem unde-ți dorești!


CITEȘTE MAI MULT


DIETĂ ECHILIBRATĂ


Te învăţăm cum să combini alimentele pentru o greutate ideală.SUPLIMENTE


Dacă doreşti anumite suplimente alimentare îţi oferim soluţii de unde le poţi lua.ANTRENAMENTUL DE FORȚĂ


E nevoie şi de antrenamente de forţă pentru a avea rezultatele dorite, le poţi face şi la sală pe ghete şi la sala de forţă unde sunt instructor şi ţin antrenamente de grup.KANGOO JUMPS


Antrenamentul Kangoo Jumps este unul extrem de eficient şi plăcut, clasele le ţinem luni, miercuri şi vineri de la ora 18.20ANTRENEAZĂ-TE CU NOI

ȘI VEI AVEA
REZULTATE


Te aşteptăm cu drag la antrenamente acompaniate de o muzică specifică pentru Kangoo Jumps


CITEȘTE MAI MULT

DESPRE NOI

DE LA SPORT LA PASIUNE


CITEȘTE MAI MULT

Partenerii noștrii