Grădinița noastră

Grădinița cu Program Normal ,,Voinicel’’ din Reghin funcționează în incinta Liceului ,,Petru Maior’’ din Reghin din anul 1988. Această amplasare a grădiniței este benefică atât copiilor care pot interacționa de timpuriu cu mediul școlar, cât și părinților care pot aduce preșcolarii și frații școlari ai acestora în același loc, fără să fie nevoiți să facă mai multe drumuri.

De-a lungul timpului au funcționat mai multe grupe de grădinită, printre care și o grupă de secția maghiară. În momentul de față avem două grupe de preșcolari la secția română.

Cine suntem noi?

Grădinița cu Program Normal ,,Voinicel’’ din Reghin, funcționează în incinta Liceului Tehnologic ,,Petru Maior’’ din Reghin, corpul C. Amplasarea avantajează părinții deoarece în aceeași locație pot găsi toate nivelurile de învățământ, iar copiii intră de timpuriu în contact cu școala și mediul școlar.

Unitatea noastră

Unitatea noastră dispune de 2 săli de grupă, grup sanitar propriu și un spațiu de joacă în aer liber. Cadrele didactice sunt la curent cu noutățile din domeniul educației și inițiază diverse activități în colaborare cu școala, biblioteca școlară și cabinetul medical școlar.

Vezi fotografiile noastre
și află cum arată învățatul în grădinița noastră