Vedeți sistemul nostru de educație multidisciplinar

Oferta educaţională

Oferta educaţională a grădiniței noastre dă posibilitatea formării la copii a capacității de a se adapta la schimbările ulterioare, permite un învățământ la standarde ridicate de calitate, armonizat valorilor europene. Cu un curriculum diferenţiat, un mediu educaţional centrat pe nevoile curente şi de viitor ale copiilor, respectând atât autonomia individuală, cât şi pe cea instituţională, grădinița acordă şanse egale tuturor copiilor în formarea și dezvoltarea lor.

Ne dorim în continuare să îi facem pe copii să se simtă bine în grădinița noastră și pe părinți să își lase copiii cu încredere pe mâna unor cadre specializate, care se străduiesc să le ghideze copiilor pașii cât mai bine în primii lor ani de viață.

Sports lessons

Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam fringilla aliquam ex sit.

Nulla mauris dolor, gravida a varius blandit, auctor eget purus. Phasellus scelerisque sapien sit amet mauris laoreet, eget scelerisque nunc cursus. Duis ultricies malesuada leo vel aliquet. Curabitur rutrum porta dui eget mollis. Nullam lacinia dictum auctor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra.

Educatoarele noastre

  • Butnariu Camelia

  • Lorint Erika

    Vreți să începeți o aventură
    în grădinița noastră? Scrieți-ne sau sunați-ne