Completati aspectul casei dvs. sau biroul cu decoratiunile noastre create manual.Descopera decoratiuni cu licheni și plante naturale uscate din selectia de produse handmade, unice si creative realizate în atelierul Cu drag.


Despre noi

C ea mai îndrăgită fiind cea a cărților cu activități din fetru pentru copii. Acestea fiind realizate la comandă în funcție de vărstă, pasiunile și nevoile fiecărui copilaș. Acestea nu doar că țin copilașii ocupați dar îi și ajută să dobândească abilități motrice fine, își dezvoltă gândirea logică, creativitatea, va învăța culorile,numerele, elemente ale naturii, dar și multe alte lucruri, prin simplă răsfoire a acesteia.

Un pic de istorie

A telierul “Cu drag” a prins contur în anul 2015, când Adelina Tăvîrlău a realizat primele tabloașe personalizate, realizate pe pânză pe șasiu și personalizândule cu numele copilașilor, adăugând decorațiuni în miniatură realizate manual. Cum ar fi rochițe pentru fetițe, mașinuțe pentru baieți... La scurt timp a prins drag de fetru, acesta fiind un material care se poate folosi la foarte multe creații.


Noi și florile

Î n atelierul Cu drag se mai realizează si decorațiuni cu licheni și plante naturale uscate, de la rame prsonalizate la aranjamente. Decoratiunile din licheni decorativi stabilizati și plante naturale uscate sunt noul trend in materie de design. Pe langa aspectul placut, lichenii ajuta la convertirea dioxidului de carbon in oxigenul necesar tuturor, prin fotosinteza. Un alt mod prin care lichenii ajuta oamenii este abilitatea lor de a absorbi poluantii din atmosfera. Cat rezista lichenii stabilizati? Daca se respecta conditiile minime de pastrare, si anume: sa fie o umiditate in camera de minim 40%, sa nu fie pastrati langa o sursa de caldura (semineu, calorifer), sa nu fie tinuti in lumina directa a soarelui, lichenii decorativi stabilizati traiesc 10-15 ani. Cum se ingrijesc decoratiunile din licheni? Deloc. Spre deosebire de plantele in ghiveci, ingrijirea si intretinerea decoratiunilor din licheni stabilizati e floare la ureche:
- nu au nevoie de apa
- nu au nevoie de pamant
- nu au nevoie de ghiveci
- nu au nevoie de lumina
- se pastreaza la temperatura camerei
- nu se aspira
- nu trebuie tunsi